X
Näin harjaat koirasi hampaat? LUE LISÄÄ
Näin harjaat koirasi hampaat

Säännöllinen harjaus on paras tapa pitää koirasi hampaat ja ikenet terveinä ja iensairaudet loitolla.

Kun totutat koirasi harjaamiseen vähitellen, se oppii pitämään harjaushetkestä tai ainakin sietämään sitä!

Tarvitset seuraavat asiat:
  • Keskikova lemmikin hammasharja
  • Hiljainen tai häiriötön paikka
  • Paljon kärsivällisyyttä
  • Koiran hammastahnaa. Ihmisten hammastahna ei sovellu koirille, sillä se sisältää koirille myrkyllistä fluoria
  • Puhtaat kädet ja lyhyet kynnet varmistaaksesi koiran turvallisuuden
  • Hieman vettä
DentaStix® Dentastix

Lue, miten Pedigree® DentaStix® -purutangoilla voidaan auttaa iensairauksien ehkäisyssä.

LUE LISÄÄ
Miten Pedigree® DentaStix® -purutangot ehkäisevät hammaskiven muodostumista?
Lue, miten Pedigree® DentaStix® -purutangoilla voidaan auttaa iensairauksien ehkäisyssä.

Neljä viidestä koirasta kärsii iensairauksista. Tästä voi usein olla seurauksena kivuliaita ja kalliita hoitoja. Pedigree® DentaStix® -purutangot vähentävät hammaskiven muodostumista jopa 80 %:lla päivittäin syötettyinä.

DentaStix® -purutankoja on saatavana eri kokoisina eri kokoisille koirille (pienille, keskikokoisille ja isoille koirille). Ne ovat sekä maittavia että sokerittomia, ja keskikokoinen tanko sisältää vain 82 kaloria.

Miten Pedigree® DentaStix® -purutangot toimivat?

Toiminta perustuu tangon erityiseen rakenteeseen ja vaikuttaviin aineisiin.

1
Erityinen rakenne

Pedigree® DentaStix® -purutangoissa on ainutlaatuinen X-muoto, ja päivittäin syötettyinä niiden erityinen rakenne auttaa tutkimusten mukaan ehkäisemään hammaskiven muodostumista jopa 80 %:lla.

2
Vaikuttavat aineet

Pedigree® DentaStix® sisältää kahta vaikuttavaa ainetta (trinatrium polysulfaattia ja sinkkisulfaattia), jotka muodostavat sidoksen syljen sisältämän kalsiumin kanssa ja hidastavat hammaskiven muodostumista. Tämä tarkoittaa sitä, että plakki pysyy pehmeämmässä muodossa pidempään ja irtoaa helpommin Pedigree® DentaStix® -purutangon pureskelemisen myötä.

Hampaidenhoidon myytit LUE LISÄÄ
Hampaidenhoidon myytit
Myth: Koirani syö DentaStixin todella nopeasti, joten ne eivät voi toimia kunnolla.

V: Tutkimuksemme osoittavat, että vaikka koirat söisivät DentaStixin jopa 40-50 sekunnissa, ne pureskelevat sitä silti 90-130 kertaa. Sillä on suuri merkitys hampaissa olevaan plakkiin ja hammaskiveen. Joten ei kannata olla huolissaan, jos koira syö tangon nopeasti.

Myth: DentaStix® sisältää paljon kaloreita.

V: DentaStix® ei sisällä paljoa kaloreita – se on sokeriton keskikokoisen tangon sisältäessä vain 82 kaloria. Jotta koira ei lihoisi, vähennä ruuan määrää kompensoidaksesi DentaStixin sisältämää energiamäärää.

Myth: Koirien ienongelmat johtuvat sokerista aivan kuten ihmisillä.

V: Koiran suu ei ole samanlainen kuin ihmisillä, vaikka niin ehkä luullaan. Koiran sylki sisältää eri ainesosia, joten koiran hampaat eivät pilaannu liiallisesta sokerista samalla tavalla kuin ihmisten hampaat. Iensairaudet ovat todellinen koirien ongelma, joten plakin ja hammaskiven ehkäiseminen on tärkeää ienten hyvän terveyden kannalta myös koiran vanhetessa.

Hampaidenhoidon usein kysytyt kysymykset LUE LISÄÄ
Myths about Pedigree® DentaStix®
Eivätkö kaikki koirat saa iensairauksia jossain vaiheessa vanhetessaan? Koirani hengitys haisee. Voisiko syynä olla ien- ja hammasongelmat? Mikä ero plakilla ja hammaskivellä on? Johtuvatko koirien ienongelmat sokerista aivan kuten ihmisillä? Koirani on vasta pentu, joten pitääkö sen hampaita hoitaa vielä? Eivätkö iensairaudet ole etupäässä vanhempien koirien ongelma?
Kärsivätkö koirat hammassärystä? Olen huomannut, että koirani käytös on muuttunut. Onko se merkki ongelmasta? Villieläinten hampaita ei puhdisteta. Miksi koirien pitää? Olen yrittänyt puhdistaa koirani hampaita, mutta se puree joko hammasharjaa tai pahimmassa tapauksessa minua! Miten voin välttää tämän?