Etusivu | Pentu | Register Form

Tervetuloa Pennusta koiraksi -ohjelmaan

Koiranpennun tuominen kotiin on alku pitkälle ja palkitsevalle matkalle, jonka taitatte yhdessä. Pennun ensimmäisen vuoden tapahtumat ovat tärkeitä, jotta pennusta kasvaa terve ja onnellinen koira. Olemme suunnitelleet sähköpostiohjelman, joka tukee koiranomistajia pennun kasvatuksessa. Kussakin sähköpostissa kerrotaan asioista, jotka sopivat pennun silloiseen kehitysvaiheeseen. Käsiteltäviä aihealueita ovat 'hoito', 'koulutus' ja 'leikit'.

Tee vähän joka päivä -periaatetta noudattava ohjelmamme auttaa sinua kasvattamaan pennustasi onnellisen, terveen ja sosiaalisen koiran.

  • Hoito- Kerromme kaiken, mitä sinun tulee tietää, jotta koirasi pysyy huippukunnossa ja terveenä läpi elämän. Käsittelemme esimerkiksi ruokintaa, turkinhoitoa ja lääkkeitä.
  • Koulutus- Peruskoulutus kannattaa aloittaa jo nuorena, jotta pennustasi kasvaa onnellinen koira. Pennut pitävät oppimisesta etenkin silloin, kun ne saavat siitä kunnon palkinnon.
  • Leikit- Koiranomistajia ei yleensä tarvitse kannustaa leikkimään pentunsa kanssa joka päivä, sillä he tekevät sen silkasta ilosta. On olemassa monia tapoja, joiden avulla leikkihetkistä saa myös opettavaisia. Joskus leikkimistä on kuitenkin rajoitettava.

Pennun tiedot

Pennun nimi *
Sukupuoli? *
Uros Narttu
Koko? *
Kääpiö Pieni Keskikokoinen Suuri Erittäin suuri
Pennun syntymäpäivä *
Rotu

Omistajan tiedot

Titteli *
Etunimi *
Sukunimi *
Sähköpostiosoite *
Tuotteet ja tarjoukset
Haluan saada markkinointiviestejä (sähköpostitse) Mars Finland Petcare:lta muihin Pedigree-valikoiman tuotteisiin liittyen. Hyväksyn, että Mars Finland Petcare kerää, varastoi, käsittelee ja siirtää tietojani tätä tarkoitusta varten. Ymmärrän, että Mars ei jaa tietojani ulkopuolisten kolmansien osapuolien kanssa ilman suostumustani. Ymmärrän myös, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.

Yksityiskohtaista tietoa yksityisyydensuojasta saat lukemalla Marsin yksityisyydensuojaa koskevat periaatteet.

Mars Finland Petcare käyttää antamiasi tietoja vain lähettääkseen sinulle sähköposteja Pennusta koiraksi -ohjelmaan liittyen. Emme käytä tietojasi markkinointiin tai muihin tarkoituksiin emmekä jaa tietojasi kolmansille osapuolille, ellet anna meille suostumustasi siihen merkitsemällä lomakkeessa olevan ruudun. Voit peruuttaa Pennusta koiraksi -ohjelmaan liittyvien sähköpostien vastaanottamisen milloin tahansa.

/pentu/register-form

Loading...