Ruoat ja namupalat

Koiran ikä Valitse koiran ikä tai hae kaikkia jättämällä kenttä tyhjäksi

Pentu Aikuinen Seniori

Ruoan tyyppi Valitse ruoan tyyppi tai hae kaikkia jättämällä kenttä tyhjäksi

Kostea ruoka
Kuivaruoka
Makupala

Erityistarpeet Valitse koirasi mahdolliset erikoisvaatimukset

Suunhoito
Nivelten hoito
Painonhallinta

Ruokaa ja Herkkuja/Makupaloja

Kostea ja kuivaruokamme sisältävät koiran tarvitsemaa täysipainoista ravintoa. Voit tutustua koirallesi sopiviin ruokiin ja makupaloihin selaamalla aakkostettua luetteloa tuotteista tai käyttämällä vasemmalla olevaa hakutyökalua.

Pedigreen hakutyökalu auttaa löytämään koirallesi sopivat tuotteet. Valitse koiran ikä, ruokamieltymykset ja muut erityistarpeet. Napsauta sitten Päivitä tulokset -painiketta. Hakuun sopivat tulokset näkyvät alla. Saat lisätietoa tuotteesta napsauttamalla sitä. Voit myös säätää vastauksiasi ja tehdä haun uudelleen.
Tavaroiden-indeksi:ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWYZ

B

Biscrok® Original Koirat rakastavat rapeita makupaloja - Biscrok® ovat täydellisen rapeiksi paistettuja keksejä, joissa on lihaisa päällyste. Mainio tapa antaa koiralle sen ansaitsema herkutteluhetki.
B

D

DentaFlex® Pedigree® DentaFlex® on täysin uusi purutanko, jonka Pedigree® -suunhoitoasiantuntijat ovat kehittäneet yhdessä eläinhammaslääkäreiden kanssa. Pedigree® DentaFlex® on kehitetty vähentämään tehokkaasti plakin ja hammaskiven muodostumista ienrajaan. Kahden purutangon pureskelu viikossa syväpuhdistaa hampaat.
D

Dentastix® Pedigree Dentastix® -purupaloissa on erityinen X-muoto ja hankaava rakenne. Päivittäisessä käytössä purupalojen on kliinisesti osoitettu vähentävän hammaskiven muodostumista jopa 80 prosenttia.
D

J

Jumbone® Jumbone® yhdistää kovan pureskeltavan kuoren herkullisen lihaisalla sisuksella, joka on koostumukseltaan pehmeä. Makupala, josta koirasi saa sekä pureskelunautintoa että maistuvan makuelämyksen. Anna koirallesi makupala, jonka se todella ansaitsee.
J

M

Markies® Koirat rakastavat leikkimistä - rapeissa Markies® kekseissä on lihainen sisus. Keksit sopivat täydellisesti eri leikkeihin ja ne tekevät yhteisistä hetkistä yhä hauskempia.
M

R

Rodeo® Häränlihaa Koirat rakastavat löytöjä – Rodeo® purutangot ovat maukkaita ja niiden kierteinen rakenne antaa koiralle sopivasti pureskeltavaa. Vedet kielelle tuova purutanko, joka kestää hieman kauemmin.
R

Rodeo® Kanaa Koirat rakastavat löytöjä – Rodeo® purutangot ovat maukkaita ja niiden kierteinen rakenne antaa koiralle sopivasti pureskeltavaa. Vedet kielelle tuova purutanko, joka kestää hieman kauemmin.
R

S

Schmackos® Koirat rakastavat lihaa - Pehmeät Schmackos® purupalat ovat täynnä lihaista makua. Anna kokonaisena ja revi pieniksi paloiksi ja käytä herkkua koirasi palkitsemiseen.
S

Schmackos® Meaty Sticks Koirat rakastavat lihaa - Pehmeät Schmackos® Meaty Sticks purupalat ovat täynnä lihaista makua. Anna kokonaisena ja revi pieniksi paloiksi ja käytä herkkua koirasi palkitsemiseen.
S

T

Tasty Bites Cheesy Bites Pedigree® Tasty Bites Cheesy Bites -makupalat ovat niin herkullisia, että koirasi odottaa niitä kieli pitkällä. Juustolta ja lihalta maistuvat Pedigree® Tasty Bites Cheesy Bites -makupalat ovat pieniä ja pehmeitä – ne ovat ihanteellisia mukaan otettaviksi herkuiksi.
T

Tasty Bites Chewy Cubes Pedigree® Tasty Bites Chewy Cubes -makupalat ovat niin herkullisia, että koirasi odottaa niitä kieli pitkällä. Juustolta ja lihalta maistuvat Pedigree® Tasty Bites Chewy Cubes - makupalat ovat pieniä ja pehmeitä – ne ovat ihanteellisia mukaan otettaviksi herkuiksi. 
T

Tasty Bites Crunchy Pockets Pedigree® Tasty Bites Crunchy Pockets - makupalat ovat niin herkullisia, että koirasi odottaa niitä kieli pitkällä. Rapeat kananmakuiset Pedigree® Tasty Bites Crunchy Pockets - ne ovat ihanteellisia mukaan otettaviksi herkuiksi.
T
/ruoat-ja-makupalat/makupala