Etusivu | Sopivan koiran valinta

Sopivan koiran valinta

Tietoa sinusta

Koti Valitse kotisi koko. Tämä vaikuttaa suositukseemme – pysyäkseen tyytyväisenä tietyt rodut tarvitsevat enemmän tilaa kuin toiset.

Piha Valitse pihasi koko. Tämä vaikuttaa suositukseemme – pysyäkseen terveenä ja tyytyväisenä tietyt rodut tarvitsevat enemmän tilaa kuin toiset. Huomio: Pedigree ei suosittele koiran ottamista, jos sitä ei ole mahdollista viedä ulos lenkille ja leikkimään.

Alue Valitse asuinalueesi tyyppi. Asuinalueesi vaikuttaa siihen, kuinka paljon koiraa voi ulkoiluttaa. Se vaikuttaa suositellun koirarodun tyyppiin ja luonteeseen.

Ulkoilua päivittäin (minuuteissa) Valitse, kuinka pitkään ehdit päivittäin ulkoiluttaa koiraasi. Eri rodut vaativat eri määrän liikuntaa pysyäkseen terveenä.

Onko sinulla ollut aiemmin koiraa? Kerro, onko sinulla aiemmin ollut koira. Jotkut koirat vaativat omistajaltaan enemmän tietoja ja kokemusta kuin toiset.

Ulkoiluttavatko alle 16-vuotiaat koiraa? Kerro, kuuluuko kotitalouteesi alle 16-vuotiaita lapsia, jotka veisivät koiraa lenkille. Tämä vaikuttaa suositellun rodun kokoon ja luonteeseen, koska on tärkeää, että lapset voivat nauttia koiran seurasta turvallisesti.

Tietoa koirasta

Koko Minkä kokoisen koiran haluaisit? Jos koolla ei ole merkitystä, valitse kaikki vaihtoehdot.

Turkki Minkä pituinen karva toiveidesi koiralla olisi? Muista, että pitkä karva edellyttää säännöllistä hoitoa ja voi aiheuttaa allergiaa. Jos pituudella ei ole merkitystä, valitse kaikki vaihtoehdot.

Oikean koiran valinta

Tarvitsetko neuvoja koiran hoitoon? Alla olevista artikkeleista saat vinkkejä aina koiran koulutuksesta ruokintaan.

Voit käyttää myös artikkeleiden hakukonetta. Valitse koiran ikä ja sinua kiinnostavat aiheet vasemmalla olevasta hakukoneesta, niin etsimme sopivat artikkelit.
Breed index:ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWYZ

A

B

C

D

E

F

G

I

J

K

L

M

N

P

R

S

T

U

V

W

Y

/sopivan-koiran-valinta/default.aspx