Etusivu | Pedigree

Koirien Ehdoilla

Koirien hyvinvointi on meille kaikki kaikessa. Meille...

Lue lisää >

Toimintamme

Uskomme, että kaikilla koirilla on oikeus saada laadukasta, ravitsevaa ja maukasta ruokaa...

Lue lisää >

Lupauksemme

Kaikki ravintomme on juuri sitä mitä lupaakin, eli 100%:n täysipainoista ravintoa..

Lue lisää >

Waltham

Vuodesta 1960 lähtien koirien hoidon ja ravitsemuksen tutkimus on...

Lue lisää >

Tietoa ruoastamme

Lue mitä koiranruokamme sisältää.

Lue lisää >

Ota yhteyttä

Tuotteidemme laatu ja kuluttajien tyytyväisyys...

Lue lisää >

Koirien Ehdoilla

Koirien hyvinvointi on meille kaikki kaikessa. Meille koirat eivät merkitse vain työtä. Ne ovat tärkeä osa elämäämme. Toimistoissamme ja kokoushuoneissamme vilisee koiria. Olemme omistaneet työmme niille. Intohimomme näkyy jokaisessa tuotteessamme – olemme jopa maistaneet omia ruokiamme!

Kaiken minkä teemme, teemme rakkaudesta koiriin. Koirat eivät ole meille vain työ, ne ovat osa elämäämme ja tasa-arvoiset kumppanimme. Liputamme koiraystävällisten työpaikkojen, koirapuistojen ja koirapäivien puolesta. Pitkien lenkkien, innokkaiden peuhaustuokioiden, kaivamisen, noutamisen ja nuuskimisen puolesta. Trimmattujen ja takkuturkkien puolesta. Uskollisuuden, luottamuksen, rehellisyyden ja ystävyyden puolesta. Liputamme ihan jokaisen tassuparin puolesta.

Pyrimme kehittämään työtämme koko ajan. Pidämme hyvää huolta koiristamme Waltham-tutkimuskeskuksessa ja varmistamme, että tuotteemme sisältävät vain laadukkaita raaka-aineita. Tiedämme, että koirat tarvitsevat tasapainoista ravintoa, jotta ne pysyvät onnellisina ja energisinä ja säilyttävät nokkeluutensa. Haluamme taata sen, että kaikki tuotteemme ovat hyväksi hännänheiluttajille.

/tietoa-pedigreesta/default.aspx