Etusivu | Pedigree | Lupauksemme

Koirien Ehdoilla

Koirien hyvinvointi on meille kaikki kaikessa. Meille...

Lue lisää >

Toimintamme

Uskomme, että kaikilla koirilla on oikeus saada laadukasta, ravitsevaa ja maukasta ruokaa...

Lue lisää >

Lupauksemme

Kaikki ravintomme on juuri sitä mitä lupaakin, eli 100%:n täysipainoista ravintoa..

Lue lisää >

Waltham

Vuodesta 1960 lähtien koirien hoidon ja ravitsemuksen tutkimus on...

Lue lisää >

Tietoa ruoastamme

Lue mitä koiranruokamme sisältää.

Lue lisää >

Ota yhteyttä

Tuotteidemme laatu ja kuluttajien tyytyväisyys...

Lue lisää >

Lupauksemme

1) Täysipainoista ravintoa

Kaikki ravintomme on juuri sitä mitä lupaakin, eli 100%:n täysipainoista ravintoa.

”Omistautuminen, huolellisuus ja huomio tekevät tuotteistamme niin erityisiä. Minun työtäni on varmistaa, ettemme vahingossakaan tingi standardeistamme. Koirat huomaavat kyllä, jos niiden ruoka on erilaista. Koostumus on erityisen tärkeää, erityisesti ikääntyneille koirille, kuten omalle Maxilleni.”
Kevin ja Max, laadunvarmistus

Täysipainoista ravintoa

2) Ei keinotekoisia väriaineita

Pääaterioiksi sopivat koiranruokamme eivät sisällä keinotekoisia väri- tai makuaineita.

”Työssäni teen sellaista ruokaa, jolla lemmikinomistajat todella haluavat ruokkia koiriaan. Se on maukasta, tasapainoista ja terveellistä ravintoa, joka ei sisällä keinotekoisia väri- ja makuaineita. En itse antaisi Archielle mitään muuta.”
Martin ja Archie, laadunvarmistus

Ei keinotekoisia väriaineita

3) Tiukat standardit

Kaikissa tehtaissamme tehdään riippumattomia tarkastuksia, joissa noudatetaan samoja standardeja kuin elintarviketehtaiden tarkastuksissa.

”Autan varmistamaan, että kaikki Pedigree-tuotteiden valmistukseen liittyvä toiminta – toimittajistamme aina omiin tehtaisiimme – vaikuttaa mahdollisimman vähän ympäristöön. Minusta on mukava ajatella, että Robbie arvostaa ponnistuksiani. Autanhan pitämään planeetan puhtaana, vihreänä ja sopivana hänen lempileikkiinsä – mikään ei ole Robbiesta niin hauskaa kuin frisbeen heittely!"
Jason ja Robbie, ympäristöasiat

Tiukat standardit

4) Jäljitettävyys

Voimme jäljittää kaiken tuotteissamme käytetyn lihan alkuperän.

”Haluan tietää, että oma ruokani on laadukasta, joten vaadin samaa myös Kyen ruoalta. Siksi onkin hauskaa, että osana Pedigree-ostotyöryhmää pääsen valitsemaan mistä mahtavat raaka-aineemme hankitaan. Teen yhteistyötä kasvattajien ja toimittajien kanssa, jotta kaikki tehtaillemme saapuvat tuotteet täyttävät tiukat vaatimuksemme. On mahtavaa tietää, että Kye nauttii työni hedelmistä!"
Kelly ja Kye, lihan ostaminen

Jäljitettävyys

5) Laadukkaat ainesosat

Ostamme lihan samoilta hyväksytyiltä toimittajilta, jotka myyvät lihaa myös ihmisten ruoaksi.

”Työskentelen Pedigreellä teknikkona. Tehtävänäni on varmistaa, että valmistamme laatutuotteita, joita voin ylpeänä tarjota Baileylle. Koirallani on tapana ”auttaa” minua nuolemalla auton ikkunat puhtaiksi. Minulle on siis tärkeää varmistaa, että se saa joka aterialla ravintoa, joka vahvistaa puolustuskykyä ja pitää sen terveenä. Bailey menestyy erinomaisesti pentukoulussa, joten tiedän, että se saa kaiken kasvamiseen ja oppimiseen tarvitsemansa ravinnon ja energian.”
Nigel ja Bailey, suunnittelu

Laadukkaat ainesosat

6) Laadunvalvonta

Kaikkien tuotteidemme laatu tarkastetaan 16 kertaa ennen kuin ne lähtevät tehtaastamme.

"Min rakastaa ruokaansa. Se palaa kupilleen aina useita kertoja varmistaakseen, ettei muruakaan ole vahingossa jäänyt jäljelle. Osa työtäni laatutyöryhmän jäsenenä on varmistaa, että tölkkeihin pakattava ruoka on valmistettu tehtaassamme juuri oikein.”

Laadunvalvonta

7) Enemmän lihaa

Ruokamme sisältävät aina enemmän lihaa kuin muita raaka-aineita.

”Koiranpentuni Murphy rakastaa leikkimistä ja kaiken uuden tutkimista. Siksi annan sille ainoastaan Pedigree-ruokaa. Minun työtäni on varmistaa, että tuotteemme valmistetaan parhaalla mahdollisella tavalla. Siten tiedän, että Murphy saa kaikkea tarvitsemaansa kasvaakseen iloisena ja terveenä!”
Roger ja Murphy, tuotanto

Enemmän lihaa

8) Vain meidän valmistamamme

Olemme ylpeitä koiranruokiemme laadusta, joten emme valmista niitä millekään muulle yritykselle.

”On todellista ryhmätyötä varmistaa, että tuotteemme ovat niin hyviä kuin niiden kuuluukin. Minun tehtäväni on huolehtia nappuloita valmistavista koneista, jotta jokainen pala on aina parasta mahdollista laatua. Teen varmasti jotakin oikein, koska Lola ei malta odottaa pääsevänsä syömään. Joka ilta keittiössä seisoo tyhjä kulho."
Martin ja Lola, suunnittelu

Vain meidän valmistamamme
/tietoa-pedigreesta/lupauksemme