Etusivu | Pedigree | Waltham

Koirien Ehdoilla

Koirien hyvinvointi on meille kaikki kaikessa. Meille...

Lue lisää >

Toimintamme

Uskomme, että kaikilla koirilla on oikeus saada laadukasta, ravitsevaa ja maukasta ruokaa...

Lue lisää >

Lupauksemme

Kaikki ravintomme on juuri sitä mitä lupaakin, eli 100%:n täysipainoista ravintoa..

Lue lisää >

Waltham

Vuodesta 1960 lähtien koirien hoidon ja ravitsemuksen tutkimus on...

Lue lisää >

Tietoa ruoastamme

Lue mitä koiranruokamme sisältää.

Lue lisää >

Ota yhteyttä

Tuotteidemme laatu ja kuluttajien tyytyväisyys...

Lue lisää >

Waltham

Vuodesta 1960 lähtien koirien hoidon ja ravitsemuksen tutkimus on edistynyt harppauksin. Olemme ylpeitä siitä, että WALTHAM® Centre for Pet Care and Nutrition -tutkimuskeskus (joka on saanut nimensä Leicestershiressä sijaitsevan Pedigree™ UK:n päämajakaupungin mukaan) on tutkimuksen edelläkävijä.

Watham Watham

Entistä ylpeämpiä olemme kuitenkin tavasta, jolla tutkimuksemme suoritetaan. Kohtelemme koiria kumppaneinamme, mikä on todella kantanut hedelmää. Innostuneet ja onnelliset koirat, joilla on lemmikin asema, ovat opettaneet meille, mikä on parasta kotieläimille.

Tutkijamme tekevät laboratorioissa maailman johtavia tutkimuksia eri aiheista. Tutkimuskohteita ovat esimerkiksi antioksidantit, probiootit ja ihanteellinen energiansaanti koirien terveyden kannalta. Teemme yhteistyötä yliopistojen ja instituuttien kanssa ympäri maailman. Olemme saaneet nopeasti selkeitä tuloksia, vaikka tutkimuksiin on osallistunut vain vähän koiria.

Nykyään hoidossamme on noin 150 koiraa ja 230 kissaa, jotka elävät loistavissa ja runsaasti virikkeitä tarjoavissa tiloissa. Eläimistä huolehtii yli 100 koulutettua hoitajaa. Koirat viedään kävelylle kahdesti päivässä. Niiden käytössä on myös leikkialue ja erityinen aistipuutarha, jossa pääsee tutustumaan upeisiin tuoksuihin. Koiria sosiaalistetaan joka päivä useita tunteja. Ne osallistuvat esimerkiksi agility-koulutukseen ja pallopeleihin. Koirat pääsevät nauttimaan myös vapaana olosta ja leikkimään suihkulähteissä. Vuonna 2003 rikoimme koirien tottelevaisuuden maailmanennätyksen: Waltham-työryhmämme sai 76 koiraa istumaan samanaikaisesti kahden minuutin ajan.

Maailmanennätys ei ollut pelkkää kikkailua. Koiran saaminen istumaan paikallaan rentona ja tyytyväisenä on olennaista tutkimuksiemme kannalta – esimerkiksi silloin, kun haluamme selvittää, kuinka paljon kosteutta koiran ihosta haihtuu. (Kyseinen tutkimus auttoi meitä kehittämään ruokia, jotka auttavat pitämään koiran ihon terveenä ja turkin kiiltävänä.)

Välittävä lähestymistapamme tekee tieteellisestä tutkimuksesta haastavaa, mutta antoisaa. Se paitsi erottaa meidät muista, myös tekee Walthamista ainutlaatuisen työpaikan.

Jos haluat lukea lisää, siirry osoitteeseen Waltham.com

/tietoa-pedigreesta/waltham